Voor de werknemer

Hoe ga jij om met werkdruk en stress?

Hoe is jouw balans:

  • in willen en kunnen;
  • in moeten en mogen;
  • in stress en ontspanning.

Een groot verantwoordelijkheidsgevoel, alles goed willen doen, zorgen voor de ander, zijn mooie eigenschappen. Echter in een werk- en/of privé omgeving die (te) veel van je vraagt is het risico aanwezig dat je over je grens gaat. 

Stress ervaren is normaal en niet ongezond.  Stressklachten ontwikkelen zich geleidelijk waardoor je ze in het begin goed kunt negeren. Je bent een doorzetter en stelt ontspanning uit tot later. Je haalt je doelen en wordt beloond voor je inzet. Dat voelt goed, totdat je steeds meer lichamelijke en psychische klachten krijgt, je emoties veranderen, je concentratie vermindert, je slaap-waakritme verandert.

Vanuit BPB werken we met jou en waar nodig met jouw werkgever, aan passende antwoorden op jouw stressklachten.

Je kunt ons inschakelen voor:

We hebben verschillende pakketten waar je meteen mee op weg wordt geholpen om jouw stressklachten te verminderen en jouw vitaliteit te verbeteren.

Kosten

Wij  bieden altijd maatwerk. Op basis van jouw vragen en wensen bieden we een offerte aan waarin ons aanbod, de kosten en randvoorwaarden helder zijn beschreven. Doorgaans worden onze trajecten betaald door de werkgever.

Contact