Positieve intensieve ervaring die mij veel handvatten heeft gegeven om in een betere balans in het leven te staan, waarbij ik met plezier en gezondheid mijn werk kan doen en tegelijkertijd voldoende ruimte overhoudt om ook privé plezier en ontspanning te ervaren.

Ik zou jullie zeker aanbevelen bij mensen die tegen een burnout aan zitten, maar ook vooral bij mensen die handvatten nodig hebben voor een balans tussen werk en privé.

Over de professionals:
Ik heb voornamelijk contact gehad met Chantal Bartels en ben hier zeer tevreden over. De andere 3 professionals heb ik minder vaak gezien maar waren zeker ook prima. Er was onderling voldoende afstemming zonder dat dit elkaar overlapte.

Ik waardeer het traject met een 8.

Anonieme medewerker met stressklachten

 

Het is voor mij een warm bad geweest waarin ik volledig mezelf kon zijn en wat me heeft geholpen weer op mijn oude energieniveau te komen.

Over Cecile Collaris:
 – Warme en zeer betrokken vrouw en coach –

Over Geert Glaudemans:
– Heel fijn mens met enorm veel energie om te geven. Heb veel aan hem gehad. Vooral de ontspanning – 

Over Lieneke van Grinsven:
– Erg professioneel. In tegendeel tot wat ik dacht geheel niet zweverig. Zij heeft mij enorm geholpen om weer meer energie te krijgen en heeft mij van mijn zuurremmers afgehaald.-

Ik waardeer het traject met een 9.

Hendrik Jan, Plant Director

 

De snelheid waarmee het traject is opgestart voor één van mijn medewerkers was uitstekend. Mijn ervaring met Burnout Preventie Brabant is heel goed. Ik zou ze zeker aanbevelen bij anderen. Ik waardeer het traject met een 9.

Paul Broersen, CEO Brand Masters bv