Je kunt niet veranderen wat er is gebeurd, je kunt niet veranderen wat je hebt gedaan of wat je is aangedaan. Maar je kunt ervoor kiezen hoe je nú leeft.

(uit: De keuze, Edith Eger)

Ik begeleid cliënten die (teveel) stress ervaren en bij burnout. Ik ga daarbij verder dan alleen gedragsveranderingen, maar kijk ook naar de diepere oorzaken van stress en burnout, zoals bijvoorbeeld onverwerkt verlies, teveel verantwoordelijkheid nemen of leven en werken met je passie in de schaduw. Ik zal je helpen in te zien wat er gebeurt en waarom je dit al zolang op deze manier aan het doen bent. Het vraagt moed om dit aan te kijken. En het zal je opleveren dat je energie weer opbouwt en weer volop in het leven kunt gaan staan.

Daarnaast begeleid ik Cogmed-trainingen om een door stress en burn out slechter werkend geheugen aanzienlijk te verbeteren.

Wat zeggen anderen over Chantal?

“Chantal is oprecht geïnteresseerd en betrokken, maar als het nodig is ook confronterend. Ze straalt rust uit, is empathisch en kan goed luisteren en doorvragen. En met name dat ze uit eigen ervaringen put met een open hart, daarmee geeft ze de ander vertrouwen en veiligheid.”