Beter slapen

Voor werknemers.

De kosten van deze incompany workshop zijn 625 euro excl btw.

  • Lig je te woelen en te draaien, kun je de slaap maar niet vatten?
  • Begin je niet uitgerust aan een nieuwe dag?
  • Voel je je overdag moe, futloos en ben je kribbig?

Dan is deze interactieve workshop slaap & vitaliteit een goede keuze.

Slapen is iets van ons allemaal. Problemen met slapen of te weinig slapen heeft invloed op het presteren en functioneren van werknemers. Het leidt tot stemmingswisselingen, verminderd denkvermogen, gezondheidsproblemen en een verhoogde kans op ongelukken. Verzuim onder mensen die slecht slapen ligt 1,5 tot 2 keer hoger dan bij medewerkers die daar geen last van hebben. Op de lange termijn kunnen slaapproblemen leiden tot uitval door bijvoorbeeld burnout, depressie of hart- en vaatziekten.

Hoogste tijd dus om aandacht te hebben voor slaap!

Wat leer je?

  • Hoe werkt slaap?
  • Hoe kan mindset en lifestyle de slaap verstoren?
  • Wat zijn mijn persoonlijke aandachtspunten op het gebied van stressbeleving, ontspanning en leefstijl?
  • Laagdrempelige (ontspannings)oefeningen die direct toepasbaar zijn
  • Wat kan ik doen (en soms zelfs beter laten) om de slaap te verbeteren?

Deelnemers krijgen weer zelf regie over de slaap doordat ze bekend worden met de werking van slaap. Ze nemen praktische tips en tools mee die direct toepasbaar zijn in het dagelijkse leven om beter te slapen en vitaler te leven en te werken.

Duur
Een workshop duurt 2 uur. Deze interactieve workshop verzorgen wij incompany en kan ook als lunchsessie worden verzorgd.

Desgewenst kunnen we op verzoek een workshop een thema meegeven zoals bijvoorbeeld het werken in onregelmatigheid, chronisch ziek zijn of adhd of bijvoorbeeld specifiek richten op chauffeurs, (top)sporters of vrouwen in de overgang.

Door
Margot Arts | Coach en Trainer
in samenwerking met Saraja Slaapcursus

Aantal deelnemers
Omdat we graag iedereen de aandacht willen geven die hij nodig heeft, is er plek voor maximaal 15 personen per workshop.

Boek nu
Wil jij binnen jouw organisatie oog hebben voor slapeloosheid? Zet dan slaap op de agenda volgens de wetenschappelijk bewezen methode van de Cognitieve Gedragstherapie voor insomnia.

Neem dan nu direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.