Online coachen in tijden van Corona

– Voor iedereen die beter met stress wil omgaan –

De maatregelen in verband met het Corona virus vragen veel van medewerkers en kunnen extra stress met zich meebrengen. Overbelasting in de zorg, anders werken in het onderwijs, thuis werken in combinatie met lesgeven aan kinderen, zorgen over de gezondheid van dierbaren, onzekerheid over baan en inkomen etc. hebben veel impact op vitaliteit en veerkracht.

Wij houden van mensen en menselijk contact. Nu dat voorlopig niet ‘face to face’ kan en ondersteuning juist in deze tijd meer dan ooit nodig kan zijn, hebben we een passend aanbod ontwikkeld. Een duale werkwijze waarin we sessies via Zoom combineren met persoonlijke ondersteuning via email waarin we oefeningen, informatie en filmpjes aanbieden waarmee de cliënt zelf werkt aan verdieping tussen de sessies.

Ons Werkenergiemodel is ook nu een kapstok om te verkennen wat iemand nodig heeft.

Online coaching in tijden van Corona

Een speciaal programma om medewerkers ondersteuning te bieden in het omgaan met de actuele situatie. Wat geeft nu extra stress? En wat kun jij doen en laten om daar zo goed mogelijk mee om te gaan? Welke inzichten en oefeningen helpen om stress te reduceren en vitaal te blijven?

    • Periode van 9 weken
    • Vijf keer drie kwartier tot een uur online coaching via Zoom
    • Wekelijks email contact met persoonlijke ondersteuning middels voor de persoon geselecteerde tips, filmpjes, oefeningen etc.

We bieden dit programma aan voor € 625,- ex btw per medewerker.

Maatwerk
Wanneer er sprake is van verzuim of urgent risico op verzuim, bieden we ook nu een multidisciplinair traject aan op maat. We werken conform de richtlijnen van het RIVM. Als fysieke afspraken niet gewenst zijn, dan werken we online. Een deel van onze professionals is gewend online te werken en we hebben diverse online interventies in huis, denk aan de Werkenergieanalyse of de Braverman neurotransmittertest. 

In een (online) intakegesprek verkennen we aan de hand van ons Werkenergiemodel de situatie en de wensen van de cliënt. Vervolgens bieden we een offerte aan waarbij we interventies inzetten die ook online mogelijk zijn. Een duale aanpak van (online) coachingsessies  gecombineerd met informatie, oefeningen en opdrachten via mail, blijkt goed te werken.

Meer aanbiedingen
Overige aanbiedingen en mogelijkheden in het kader van de Corona crisis zijn te vinden onder ” Aanbiedingen“.

Meer info