Even stilstaan in tijden van Corona

Ben je thuis aan het werk en heb je meer tijd? Of ervaar je juist nu veel stress om alle ballen in de lucht te houden? Heb je behoefte om even stil te staan en te voelen hoe het eigenlijk met je is? Wellicht een goed moment om een begin te maken met het verbeteren van jouw vitaliteit. We hebben mooie aanbiedingen die jou hierin ondersteunen.

Cogmed werkgeheugentraining

Heb je door stress en burn out last van een slechter werkend geheugen? Dan kan een Cogmed training je helpen dit aanzienlijk te verbeteren.

Cogmed is een wetenschappelijk onderbouwd trainingsprogramma voor het werkgeheugen.  Het werkgeheugen is de ‘drukke werkkamer’ van onze hersenen. Alle informatie die we ontvangen wordt hier in de wacht gezet. Het werkgeheugen bepaalt daar hoe we reageren op de informatie. Handelen? Onthouden? Of toch negeren?

Cogmed leert het werkgeheugen deze taak sneller en beter uit te voeren.

Tijdens de intensieve training doe je uitdagende opdrachten in de Cogmed App en word je begeleid door een gespecialiseerde Cogmed Coach, Cecile Collaris of Chantal Bartels. In 5/6 weken train je jouw hersenen beter om te gaan met signalen van buitenaf.

Tot 1 maart 2022 van 975 Euro voor 875 Euro (excl btw).

Ik ontvang graag meer informatie
NB. Deze aanbieding geldt alleen als afzonderlijk product om kennis te maken met de diensten van Burnout Preventie Brabant.