Even stilstaan in tijden van Corona

Ben je thuis aan het werk en heb je meer tijd ? Geeft je dat de ruimte om eens stil te staan en te voelen hoe het eigenlijk met je is? Wellicht een goed moment om een begin te maken met het verbeteren van jouw vitaliteit. We hebben mooie aanbiedingen die jou hierin ondersteunen.

Cogmed werkgeheugentraining

Heb je door stress en burn out last van een slechter werkend geheugen? Dan kan een Cogmed training je helpen dit aanzienlijk te verbeteren.

Cogmed is een wetenschappelijk onderbouwd trainingsprogramma voor het werkgeheugen.  Het werkgeheugen is de ‘drukke werkkamer’ van onze hersenen. Alle informatie die we ontvangen wordt hier in de wacht gezet. Het werkgeheugen bepaalt daar hoe we reageren op de informatie. Handelen? Onthouden? Of toch negeren?

Cogmed leert het werkgeheugen deze taak sneller en beter uit te voeren.

Tijdens de intensieve training doe je uitdagende opdrachten in de Cogmed App en word je begeleid door een gespecialiseerde Cogmed Coach. In 5/6 weken train je jouw hersenen beter om te gaan met signalen van buitenaf.

Tot 30 april van 975 Euro voor 750 Euro (excl btw).

Ik ontvang graag meer informatie

Online vitaliteitscheck

Zeg eens eerlijk….
– Kun jij wel wat extra vitaliteit gebruiken?
– Wil jij een overzichtelijk beeld van hoe je vitaliteit er voorstaat?

Dan is de natuurlijke vitaliteitscheck iets voor jou!
Gun jezelf deze professionele ondersteuning

Je ontvangt:
• 2 uitgebreide online vragenlijsten met ruim 600 korte vragen.
• Inzicht in je jouw vitaliteit en je neurotransmitters
(deze stoffen spelen een cruciale rol in je stressbestendigheid, daadkracht en humeur).
• Telefonische terugkoppeling van jouw resultaten en je huidige situatie.
• Professioneel advies op het gebied van voeding, leefstijl en natuurlijke aanvullingen voor het vergroten van je vitaliteit en stressbestendigheid.

Een prachtig aanbod: de natuurlijke vitaliteitscheck!

Tot 30 april van 119 Euro voor 79 Euro (excl btw).

maak een afspraak in de online agenda

Online ontspanningssessie

Biedt het werken thuis jou ook nieuwe uitdagingen of heb je het razend druk met het managen van je kinderen/ huiswerk en alles tegelijk. Voel je de spanning in je lijf ook dagelijks toenemen? Misschien krijg je last van je nek omdat je stoel niet zo lekker zit aan de eettafel. Of heb je extra stress omdat iemand in jouw directe omgeving ziek is. Voel je onrust of heb je misschien angst? 

Eigenlijk weet je dat een massage je nu enorm goed zou doen! Maar weet, de kracht van mijn werk zit in de energie.

Nu masseren niet mogelijk is bied ik je een online ontspanning sessie aan. Ook handsfree kan ik je laten ontspannen. Laat je verrassen. De eerste sessie is gratis (+/- 15 minuten). Bevalt het je goed, dan kun je gebruik maken van het volgende aanbod. De sessies zijn ca 30 minuten.

Tot 30 april is de eerste sessie gratis, daarna 1x per week € 25 of 2x per week € 35 (vrijgesteld van btw). 

Maak een afspraak in de online agenda

 

NB. Deze aanbiedingen gelden alleen als afzonderlijk product om kennis te maken met de diensten van Burnout Preventie Brabant.