Even stilstaan in tijden van Corona

Ben je thuis aan het werk en heb je meer tijd? Of ervaar je juist nu veel stress om alle ballen in de lucht te houden? Heb je behoefte om even stil te staan en te voelen hoe het eigenlijk met je is? Wellicht een goed moment om een begin te maken met het verbeteren van jouw vitaliteit. We hebben mooie aanbiedingen die jou hierin ondersteunen.

Cogmed werkgeheugentraining

Heb je door stress en burn out last van een slechter werkend geheugen? Dan kan een Cogmed training je helpen dit aanzienlijk te verbeteren.

Cogmed is een wetenschappelijk onderbouwd trainingsprogramma voor het werkgeheugen.  Het werkgeheugen is de ‘drukke werkkamer’ van onze hersenen. Alle informatie die we ontvangen wordt hier in de wacht gezet. Het werkgeheugen bepaalt daar hoe we reageren op de informatie. Handelen? Onthouden? Of toch negeren?

Cogmed leert het werkgeheugen deze taak sneller en beter uit te voeren.

Tijdens de intensieve training doe je uitdagende opdrachten in de Cogmed App en word je begeleid door een gespecialiseerde Cogmed Coach, Cecile Collaris of Chantal Bartels. In 5/6 weken train je jouw hersenen beter om te gaan met signalen van buitenaf.

Tot 1 december van 975 Euro voor 750 Euro (excl btw).

Ik ontvang graag meer informatie

Online vitaliteitscheck

Zeg eens eerlijk….
– Kun jij wel wat extra vitaliteit gebruiken?
– Wil jij een overzichtelijk beeld van hoe je vitaliteit er voorstaat?

Dan is de natuurlijke vitaliteitscheck iets voor jou!
Gun jezelf deze professionele ondersteuning

Je ontvangt:
• 2 uitgebreide online vragenlijsten met ruim 600 korte vragen.
• Inzicht in je jouw vitaliteit en je neurotransmitters
(deze stoffen spelen een cruciale rol in je stressbestendigheid, daadkracht en humeur).
• Telefonische terugkoppeling van jouw resultaten en je huidige situatie.
• Professioneel advies op het gebied van voeding, leefstijl en natuurlijke aanvullingen voor het vergroten van je vitaliteit en stressbestendigheid.

Een prachtig aanbod van voedingsgeneeskundige Lieneke van Grinsven: de natuurlijke vitaliteitscheck!

Tot 1 december van 119 Euro voor 79 Euro (excl btw).

maak een afspraak in de online agenda

Online ontspanningssessie

Biedt het werken thuis jou ook nieuwe uitdagingen of heb je het razend druk met het managen van je kinderen/ huiswerk en alles tegelijk. Voel je de spanning in je lijf ook dagelijks toenemen? Misschien krijg je last van je nek omdat je stoel niet zo lekker zit aan de eettafel. Of heb je extra stress omdat iemand in jouw directe omgeving ziek is. Voel je onrust of heb je misschien angst?

Eigenlijk weet je dat een massage je nu enorm goed zou doen!

Nu masseren niet mogelijk is biedt masseur Geert Glaudemans je een online ontspanning sessie aan. Laat je verrassen. De eerste sessie is gratis (+/- 15 minuten). Bevalt het je goed, dan kun je gebruik maken van het volgende aanbod. De sessies zijn ca 30 minuten.

Tot 1 december is de eerste sessie gratis, daarna 1x per week € 25 of 2x per week € 35 (vrijgesteld van btw). 

Maak een afspraak in de online agenda

Online ademsessie

Voel je je onrustig? Merk je dat je lastig kunt ontspannen? Blijven gedachten van angst en zorgen maar door je hoofd spoken? Dan biedt je eigen ademhaling uitkomst. Die heb je immers altijd bij je.

Ademcoach Jannemiek Verhoeven neemt je in 3x 30 minuten mee in de wijsheid van je adem. Met praktische oefeningen. Eenvoudig toepasbaar in je eigen dagelijkse leven.

Tot 1 december voor €67,50 (excl btw).

Ik ontvang graag meer informatie

Je stress te lijf – online

Stress en angst kunnen een verlammend gevoel geven en belemmeren het lichaam te herstellen. Je lichaam heeft je veel te vertellen. Osteopaat Paula van Genugten doet in een sessie online fysieke oefeningen met je gericht op bewustwording en loslaten van spanning. Meer info hierover in dit filmpje.

Tot 1 december voor €25,- (excl btw)

Ik ontvang graag meer informatie
NB. Deze aanbiedingen gelden alleen als afzonderlijk product om kennis te maken met de diensten van Burnout Preventie Brabant.